Брутална агресия: 2 часа трима охранители били с дървени бухалки бездомна жена (ВИДЕО)

В продължение на два часа трима охранители в месокомбинат в София малтретирали наркозависима бездомна жена, влязла да краде в предприятието. Шефът на СДВР Георги Хаджиев определи престъплението като изключително брутално.

По време на жестокия побой, за който гардовете използвали и дървени бухалки, са потрошили главата и ръцете на жената. В горната част на тялото на жената се събрала кръв и тя издъхнала.

Сигналът за престъплението е подаден в 3:35 часа в нощта срещу 17 май.

Мъж се обадил, че в квартал „Орландовци“ близо до улица „Малашевска“ пред къща лежи жена с много наранявания, а ръцете й били завързани със свински опашки. На оградата на къщата имало кървава диря.

При огледа се установило, че 28-годишната жена води скитнически начин на живот и е наркозависима. Тя често крадяла, включително и от месокомбината. При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били хванати да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Тримата охранители се предали сами в СДВР часове след престъплението. Официално по документи те не се водели на работа в охранителната фирма, която пазела месокомбината, но всъщност работели там.

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за тримата охранители.

- реклама -