American singer Britney Spears visits at the Western Wall in Jerusalem's Old City, ahead of her concert tomorrow night in Tel Aviv. July 2, 2017. Photo by Shlomi Cohen/Flash90

Бритни Спиърс предизвика хаос в Йерусалим ( ВИДЕО, СНИМКИ)

Пристигането в Израел на Бритни Спиърс предизвика истинска суматоха, съобщи сп. „Variety“. Това е първото посещение на звездата в страната.

Обиколката на Бритни из светите места в старата част на Йерусалим беше описана от израелски медии като същинско стълпотворение.

https://twitter.com/TheGloryBritney/status/881598552685895680

Доколкото Западната стена е достъпна само пеша, певицата и нейният екип били подложени на истинско предизвикателство, докато се промъквали през тълпи от фенове, зрители и журналисти.

Бритни ще ма изпълнение днес в Тел Авив в парка Яркон, където наскоро се изяви Джъстин Бийбър и Aerosmith, а на 19 юли на сцената трябва да излязат Radiohead, за да зарадват своите фенове.

Евентуалната среща на Бритни с премиера Бенямин Нетаняху стана повод за слухове и спекулации. Според Ynet Спиърс била отменила възможна среща със силния човек на Израел, но в същото време се появи информация, че такава среща никога не е била потвърждавана. От кабинета на премиера излезе подобна информация.

Преди концерта си довечера Бритни ще посети пациенти в детска клиника за рак.

- реклама -