Бритни Спиърс

Бритни Спиърс може никога да не се върне на сцената, лекарствата спряха да й действат

Кариерата на суперзвездата Бритни Спиърс приключва? Според нейния мениджър певицата може никога да не се върне на сцената.

Феновете на Бритни пеят хитовете ѝ повече от двадесет години и присъстват на нейните зрелищни шоута, които през последните години звездата изнасяше в Лас Вегас. Но според информация на TMZ, 37-годишната певица може никога повече да не се върне на сцената. „Като човек, който ръководи кариерата й, ми е ясно, че тя не трябва да се връща към серията си от концерти във Вегас. Във всеки случай, не и в близко бъдеще, а може би и никога повече. Ако искаше да се върне на сцената, тя вече би се обадила“, казва мениджърът ѝ.

Оказва се, че са минали месеци, откакто тя не се свързвала с него.

Що се отнася до бъдещето, мениджърът ѝ остава предпазлив: „Не искам тя да работи, докато не е физически, психически и емоционално готова. Ако този момент никога не дойде, то вероятността да не видим Бритни никога отново на сцената е огромна“.

Лекарствата не й действат, медиците се чудят как да я лекуват

Новото пътуване на Бритни Спиърс към ада започна през януари 2019 г. Заради крехкото здраве на баща си Джеймс Спиърс, звездата реши да спре концертирането си в Лас Вегас.

По-късно се разбра, че тя приета в психиатрична болница заради „емоционален стрес“. Месец по-късно звездата се върна при близките си, но все още остава нестабилна. Сега тя е с майка си Лин и започна съдебна процедура, за да се опита да избяга от покровителството на баща си. На изслушването на 10 май тя свидетелства, че я е вкарал в болницата против волята ѝ и е настоявал да взима медикаменти.

Лекарите на певицата са категорични, че лечението й не дава желаните резултати, тъй като лекарствата не й действат.

- реклама -