Британският кралски двор очаква вълнуващи събития през 2021

През януари миналата година никога не бихме могли да предскажем какво ни очаква през 2020 г., дори кралските особи. Добрата новина е, че 2021 година е обещаваща и има много събития, които британското кралско семейство ще отбележи през новата година, отбелязва „Венити Феър“.

100-ият рожден ден на херцога на Единбург

Може да се е оттеглил от публичните си задължения, но херцогът на Единбург се очаква да събере гости, когато на 10 юни навърши 100 години Чудим се дали съпругът на кралицата също ще получи специална възпоменателна картичка за рождения си ден, които кралицата изпраща на всеки, който навърши 100 години?

10-та годишнина от сватбата на Кейт и Уилям

На 29 април се навършва цяло десетилетие от сватбата на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Уестминстърското абатство в една от най-емблематичните кралски сватби за всички времена. От 2011 г. двойката има три деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. Може би Кейт и Уилям ще отбележат своя етап с пътуване обратно до дестинацията си за меден месец, Северния остров на Сейшелските острови.

Пристигането на кралски бебета

Вече има две кралски бебета, които трябва да се родят през 2021 г. Принцеса Юджини и съпругът й Джак Бруксбанк обявиха, че очакват първото си дете в началото на новата година, след като споделиха новината в Инстаграм през септември 2020 г. с текст: „Джак и аз сме много съм развълнувани за началото на 2021 г. … „.

Съвсем наскоро Зара и Майк Тиндал потвърдиха, че ще очакват третото си дете през 2021 г. Майк сподели добрите новини в подкаста „Доброто, лошото и ръгбито“ през декември 2020 г .: „За мен беше добра седмица, Имах малко проучване миналата седмица, третият Тиндал е на път. „

Херцогинята на Кеймбридж също ще бъде леля за втори път, тъй като сестра й Пипа обяви, че е бременна с второто си дете.

- реклама -
Flashlight gif 640×90