Борис Джонсън Борис Джансън, Кари Симъндс, Уилфред, син,ъ
сн. БГНЕС

Брекзит бебе: Борис Джонсън ще става баща

Изглежда за Борис Джонсън няма никакъв стрес покрай преговорите за излизането на Великобритания от ЕС. В най-напрегнатите мигове на Брекзит, британският премиер си е изкарвал повече от добре и дори е успял да се сгоди. Но не само:

Борис Джонсън ще става и татко.

Приятелката на британския премиер – Кари Саймъндс съобщи в Инстаграм, че е бременна. Детето, което е първо за двойката, се очаква да се роди през лятото. Джонсън и Саймъндс са се сгодили в края на 2019-а, вероятно докато са били на луксозна ваканция на Карибите.

сн. БГНЕС

За 55-годишния Борис Джонсън това няма да е първото бащинство – той вече има четири деца от бившата си жена Марина Уилър, която е адвокат.

Двамата се женят през 1993 г., но настоящия премиер на Великобритания изобщо не и бил верен през годините. Заради аферите му тя няколко пъти го гони от дома им, като брака официално се разпада през 2018 г., когато започва и връзката му с пиарката Кари Саймъндс.

Тя работи с Джонсън по неговата кампания за преизбиране на кмет на Лондон през 2012 г. Саймъндс се присъедини към партията на консерваторите през 2009 г. За кратко работи като шеф на комуникациите на Консервативната партия през 2018 година.

- реклама -