Лудогрец

Бразилците в Лудогрец плашат Виктория

Футболистите на Виктория (Пилзен) чакат реванша с Лудогорец в 4-ия кръг на Шампионската лига с мисълта за отмъщение. Това твърди чешкият вестник „Чешке новини“ ден преди мача-реванш между двата отбора.

Първата среща завърши 2:0 за разградчани, но домакините са мотивирани да заличат този пасив. Според футболистите на Виктория бразилците в Лудогорец могат сериозно да затруднят задачата им за щастлива развръзка.

„0:2 не е добър резултат за нас, както и не е добра предпоставка за краен позитивен резултат за нас. Ще се опитаме да се справим в нашия домакински мач, въпреки че знаем, че Лудогорец е добър отбор, както на контраатака, така и в постепенно нападение“, каза старши треньорът на Виктория (Пилзен) Роман Пиварник.

„Трябва да играем отзад за 0:0 и ако ние вкараме един гол, това ще направи много нервен нашия противник“, пък заяви капитанът Роман Хубник. Той поиска съотборниците му да вземат инициативата още в самото начало на двубоя.

Статистиката е в полза на българските отбори

Местните медии припомнят и статистиката между чешки и български клубни отбори в турнирите, която е в полза на нашите тимове. Най-лош късмет има Славия (Прага), който е отстраняван дори от Академик (София).

- реклама -