Домингос

Бразилски актьор се удави. Не го спасили, защото мислели, че е част от сцена във филм

Един от най-обичаните и известни телевизионни актьори на Бразилия – Домингос Монтаниер, се удави в река, при която с филмов екип заснемаше сцени за най-популярната сапунена опера в страната – Velho Chico.

Филмът носи името на реката в Сао Франсиско, където актьорът загина, съобщава Би Би Си. Монтаниер беше в главната роля. Той е на 54 години.

bk_info_big_75458_1474084343Не го спасили, защото миселли, че давенето е част от филма

Актьорът отишъл е да поплува с актриса след цял ден снимки в североизточния щат Серхипе. По думите на жената, е бил повлечен от силните течения. Актрисата – Камила Питанга, е викала за помощ, но никой от местните наблизо не реагирал – те мислили, че удавянето е сцена от сапунената опера.

По думите на властите, нищо не могло да се направи, за да се спаси актьора. Няколко часа по-късно спасители са извадили тялото на Монтаниер от водата, на около 300 метра от мястото, където се е удавил.

foto13Актьорът е роден в Сао Пауло. Имал е кариера в цирка, преди да стане телевизионна звезда. Женен е от 14 години за актрисата Лусиана Лима, с която имат три деца.

Сапунените опера са изключително популярни в Бразилия, където измервания от 2012 г. показват че сериите им може да съберат пред малкия екран 50, до 80% от телевизионната аудитория. Мнозина известни личности в Бразилия изразиха тъга от внезапната загуба на актьора.

- реклама -