Марая Кери

Братът и сестрата на Марая Кери съдят звездата за клевета

По-големият брат на Марая Кери, Морган Кери, заведе дело срещу сестра си за клевета и емоционална болка, причинени от нейните мемоари „The Meaning Of Mariah Carey“.

61-годишният днес Морган пише, че книгата невярно описва, че той е бил насилник. Резултатът от всичко това, посочва той, е изключителната болка, която изпитва сега, и сериозното накърняване на репутацията му. Той все още не е казал какво обезщетение очаква, за разлика от Алисън Кери, която вече съди сестра си за мемоарите й и е поискала 1,25 милиона долара.

В своята автобиография, публикувана през септември миналата година, която бързо се превърна в хит, Мария твърди, че 12-годишната й сестра й е дала валиум, за да й навреди, и я е поливала с горещ чай. Певицата обаче не обвини по-големия си брат в насилие над нея, а над баща им, като разказа предполагаем инцидент, когато са се сбили толкова яростно, че 12 полицаи едва са разделили Морган и баща му. В мемоарите си тя споменава и как брат й се е опитвал да я изнудва за пари веднага след като е станала известна.

- реклама -