Брад Пит призна: Удрях в земята руснаците по пиене на водка

Заявлението за развод на Анджелина завинаги отрезвило Брад Пит

Американският актьор Брад Пит призна в интервю, че напълно се отказал от алкохола след като съпругата му Анджелина Джоли подаде молба за развод, съобщава сп. „Джи кю“ (GQ).

Пит си дава сметка, че сам си е навредил като превърнал семейния живот в хаос.

„Имахме винарна, но я съборих, въпреки че много обичам вино. Имах нужда да се откъсна от това за известно време. Честно казано, в това, тайно да пия водка, удрях в земята руснаците. Бях истински професионалист. Бях много добър”, казва Пит.

На въпрос с какво е заменил алкохола, актьорът отговаря, че това са „боровинков сок и газирани напитки”.

Брад Пит е благодарен на казаното от адвокат, който му изтъкнал, че „в съда никой не побеждава, решава се само на кого да му стане по-зле”.

„Това се оказа истина. Цяла година доказвате тезата си в съда, търсите нови доводи, доказвате, че сте прави, а те не са. А после се оказва, че всичко завършва със злостна омраза. Отказах се от това и, за щастие, партньорката ми се съгласи с този подход”, обобщава Пит.

Миналата година Джоли се раздели с Пит

Двамата живяха заедно 10 години и встъпиха в брак чак през август 2014. Имат 6 деца, три от които са приемни. След като подаде молба за развод, актрисата заедно с децата се премести от семейното имение в Холивуд във вила в Малибу.

 

Брад Пит получи „Оскар” като продуцент на „12 години робство” (2013).

Сред най-известните филми с негово участие са „Интервю с вампир” (1994), „Седем” (1995), „Дванайсет маймуни” (1995), „Слийпърс” (1996), „Седем години в Тибет (1997), „Боен клуб” (1999), „Бандата на Оушън” (2001), „Шпионски игри” (2001), „Мистър и мисис Смит” (2005),”Бандата на Оушън 3” (2007), „Странният случай с Бенджамин Бътън” (2008). /ТАСС

- реклама -