Брад Пит в инвалидна количка

Папараци уловиха Брад Пит на излизане от медицински център, но не само това предизвика притеснение, а че е в инвалидна количка. На снимките Брад трудно може да бъде познат, защото има качулка на главата си, носи очила и предпазна маска, но десетки издания твърдят, че това е той.

Преди няколко години Брад направи признание, че страда от мозъчно заболяване – прозопагнозия, при което се губи способността да се разпознават лица. Тогава той сподели, че заболяването усложнява живота му, особено когато му се налага да е на публични мероприятия.

Новите снимки породиха опасения, че той може да се е почувствал зле и се е наложило да бъде хоспитализиран, но за голямо щастие не става въпрос за нищо подобно, а за нещо съвсем друго.

Актьорът от „Имало едно време в Холивуд“ е бил на зъболекар в медицински център в Бевърли Хилс. Източник на Page Six твърди, че Пит е отишъл в медицинския център, понеже е трябвало да му извадят мъдрец.

Помощното средство за придвижване изобщо не е било необходимо, пише още в публикацията, но тъй като 57-годишната звезда все пак е пациент на клиниката, според вътрешните правила е трябвало да напусне здравното заведение по този начин.

- реклама -