Лос Анджелис

Брад Пит ще иска попечителство на децата си

Брад Пит ще се бори за попечетилство на децата си, тъй като е ядосан на  Анджелина Джоли, твърди изданието TMZ.

Според медията Пит е гневен на Джоли, защото е разгласила раздялата им.

Актьорът е ядосан и заради слуховете за него, които се появиха след новината за развода, както и заради твърденията, че поведението му е поставило на риск шестте му деца.

Изданието също така посочва, че двамата актьори са поддържали връзка през последните няколко дни, като Пит е призовавал Джоли да решат въпроса с развода „като възрастни“. Вместо това Анджелина настоя за пълно физическо попечителство над децата, твърдейки, че Пит ги поставя в риск.

Джоли обвинява Пит в злоупотреба на алкохол и наркотици

По-рано TMZ съобщи, че като мотив за искането на попечителство Джоли е посочила злоупотребата на Пит с алкохол и наркотици, което според нея застрашава децата.

Двойката е заедно от 2004 г., но сключва брак през 2014 г. Джоли и Пит имат заедно три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Те отглеждат и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г.

- реклама -