Брад Пит

Брад Пит премахва татуировките си, посветени на Анджелина Джоли

Да си направиш татуировка, докато си заедно с партньора и си влюбен, е прекрасна идея, но какво става, когато се разделиш и започваш да съжаляваш за нея. Е, може би трябва да каже Брад Пит, който премина през именно през това в момента.

Когато холивудската звезда се запозна с Анджелина Джоли, страстно привързана към татуировките, Брад Пит реши да я последва, като самият той си направи няколко.

Но за да обърне окончателно страницата от тази любовна история, която приключи през септември 2016 г., актьорът реши да се обърне към лазера, за да премахне рисунките по тялото си, съобщава списание „Star“.

Той си е записал час, за да изтрие татуировките, които е направил за Анджи. Брад е готов за ново начало и иска това да си личи от кожата му . Ще отнеме време, поне една година и ще има белези. Наистина, премахването на татуировките не е лесна работа. Освен болката, необходимо е и търпение. Преди Брад Пит, Мат Покора и Кели Озбърн споделиха в социалните мрежи вида, в които се подлагат на лазерните процедури.

- реклама -