Мадокс

Брад Пит не е проявил жестокост към сина си Мадокс

Брад Пит не е проявил жестокост към сина си Мадокс. Това обяви официално Агенцията за семейни дела и защита на децата в Лос Анджелис. Агенцията е разследвала спора на Пит с осиновен му син на борда на самолет през септември тази година. Това съобщи сайтът за новини от шоубизнеса ТMZ.

Социалните работници са разговаряли за случая с Брад Пит, съпругата му Анджелина Джоли, децата им, както и със свидетели на конфликтната ситуация. По-рано Джоли твърдеше, че Пит понякога е проявявал грубост към децата, както е станало в случая с Мадокс.

Мадокс

ТMZ отбелязва, че такъв извод на социалните работници поставя в по-добра позиция Пит по отношение на желанието му за равно попечителство над децата. Пит няма засега равни права с бившата си съпруга и има право единствено да посещава децата си, но не и да живее с тях.

Обикновено съдилищата в Калифорния дават равни права на родителите по отношение на децата. Съпрузите от звездната двойка прекараха заедно 10 години, но се ожениха официално на 23 август 2014. 52-годишният Пит и 41-годишната Джоли имат шест деца на възраст от 8 до 15 години, три от които са осиновени.

- реклама -