Брад Пит

Брад Пит и Дженифър Анистън подлудиха феновете си с прегръдки и целувки – СНИМКИ

Брад Пит и Дженифър Анистън се превърнаха в истинска сензация по време на Наградите на американската Гилдия на филмовите актьори. Бившите съпрузи демонстрираха изключително топли отношения, дори малко повече от това, прегръщайки се и целувайки се зад кулисите. Повод за това бяха честитки за спечелените от тях награди, но това подхрани слуховете, че двамата отново са се сближили.

Първо Брад бе уловен от камерите да гледа с огромен интерес речта на Дженифър, която бе отличена за участието й в „The Morning Show“. Актьорът изглеждаше много развълнуван и не спираше да се усмихва.

След това зад сцената те се срещнаха и размениха набързо поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и погледи. Това предизвика лавина от реакции в социалните мрежи.

Първите знаци, че Дженифър Анистън и Брад Пит са затоплили отношенията си дойдоха миналия февруари, след като актьора се появи на партито за рождения ден на бившата си съпруга. От тогава насам медиите зад Океана постоянно нищят в какви отношения са двамата. Те бяха женени пет години – между 2000 и 2005 г., когато обявиха, че се разделят. Това се случи на фона на слухове, че Пит е влюбен в Анджелина Джоли, с която малко-по късно сключиха и брак.

А, още блестящи звезди от снощните Награди на американската Гилдия на филмовите актьори вижте тук:

Дженифър Анистън/ сн. БГНЕС
Рийз Уидърспуун/ сн. БГНЕС
Никол Кидман/ сн. БГНЕС
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас/сн. БГНЕС
Дженифър Анистън/сн. БГНЕС
Чарлийз Терон/сн. БГНЕС
Брад Пит /сн. БГНЕС
Дженифър Анистън/сн. БГНЕС
Робър Де Ниро /сн. БГНЕС
Джейн Сиймор /сн. БГНЕС
Дженифър Лопес /сн. БГНЕС
Скарлет Йохансон/сн. БГНЕС
Марго Роби/сн. БГНЕС
Скарлет Йохансон/сн. БГНЕС
Дженифър Лопес и Алекс Родригес/сн. БГНЕС
- реклама -