Мадокс

Брад Пит пак удари на камък по делото за децата

Американски съдия отхвърли молбата на актьора Брад Пит да се запазят в тайна детайлите от споразумението за опеката над децата му от Анджелина Джоли, пише USA Today.

В молбата си той настоява да се засекретят документите от бракоразводното дело, за да бъдат защитени децата. Пит смята да извоюва право за временно попечителство върху децата.

„Обезпокоен съм изключително, че ако съдебните документи не бъдат засекретени, съдържащата се в тях информация ще стане причина за непоправими последици върху правото на неприкосновеност на личния живот на нашите деца“, написа Пит в своята молба.

Според вестника съдията отклонил молбата на Пит, защото тя не отговаряла на съответните изисквания. Съобщава се също, че Джоли не била против засекретяването на документите, но адвокатите на Пит не са се консултирали с нейните адвокати, преди да бъде подадена молбата на бившия й съпруг.

В края на септември стана ясно, че Анджелина Джоли подала молба за развод заради „непреодолими разногласия между съпрузите“. Актрисата поиска от съда да остави 6 деца при нея.

Стана ясно, че семейството е имало кавга по време на полет, при която Пит проявил вербална и физическа грубост към непълнолетния син Мадокс, който е едно от трите осиновена деца на холивудската дойка.

- реклама -