ЦСКА оздравителен план

Божков внесе оздравителен план за ЦСКА

Васил Божков внесе оздравителен план за ЦСКА. Това се случи малко след 16:00 ч., броени минути преди крайният срок за тази възможност да изтече. Представителят на Божков Цветомир Найденов и синдикът Дора Милева внесоха в съда над 200 страници с документи. До този момент подобни оздравителни планове бяха представени от Гриша Ганчев и британския бизнесмен от турски произход Дениз Кизилоз.

На излизане от Съдебната палата Найденов заяви, че намеренията на Божков са  задълженията към НАП да бъдат напълно погасени, като в това число влизат и натрупаните лихви. Сумата, която трябва да бъде издължена към институцията е в размер на 14 млн. лева. Найденов разкри, че тя трябва да бъде погасена в рамките на 30 г. Също така планът предвижда реконструкция на стадионБългарска армия“, който ще стане с капацитет от 35 000 места. Базата в Панчарево също ще бъде обновена.
Служители и работници в ЦСКА ще получат по 35% от дължимото, предвижда още планът. Приблизително такъв е процентът и за частните кредитори. Найденов добави, че, според него, кредиторите ще са напълно съгласни с този план.

- реклама -