Ботев Костадин Стоянов

Ботев с още едно попълнение

Ботев (Пловдив) се сдоби с още едно ново попълнение. Договор с „канарчетата“ за една година подписа Костадин Стоянов. 30-годишният централен защитник се обвърза официално с „жълто-черния“ клуб, след като бе привлечен в редиците на тима по време на подготвителния лагер в Трявна.

Костадин Стоянов е роден на 2 май 1986 г. в Сливен, висок е 180 см. В кариерата си е носил екипите на Черноморец (Бургас), Загорец, Сливен, ЦСКА, Берое, Верея и националния отбор на България.

В същото време Ботев преотстъпи трима от своите млади футболисти в състава на Левски (Карлово). Новият член на „Б“ група ще бъде подсилен от юношите Радослав Апостолов, Георги Купенов и Исмет Рамадан. Тримата ще трупат игрови опит във втория ешалон до края на есенния полусезон, след което ще се завърнат в „жълто-черния“ тим.

С преотстъпването на Апостолов, Купенов и Рамадан общият брой на футболистите, които Ботев пуска за обиграване в различни отбори от „Б“ група става шестима. Освен тях под наем ще играят още Борис Тютюков (Витоша Бистрица), Емил Камберов (Оборище) и Рангел Игнатов (Несебър).

- реклама -