ЦСКА-София - Ботев Пловдив
Снимка: cska.bg

Ботев измъкна 0:0 след скандалите в ЦСКА-София

Ботев Пловдив измъкна 0:0 от раздирания от скандали ЦСКА-София. Точката беше достатъчна на жълто-черните да си гарантират участие в баража за класиране в Европа.

Иначе на стадион „Българска армия“ двата отбора уцелиха три греди. За червените това направиха Георги Йомов и Маурисио Гарсес. За Ботев – Емануел Току.

Преду двубоя се разбра, че двама от французите в ЦСКА-София са отказали да играят. Реакцията на Брадли Мазику и Йоан Баи е след остра атака от страна на група фенове при пристигането на „Българска армия“. Запалянковците посрещна футболистите с обиди и хвърлени банани и предмети. Обиди имаше и към собственика Гриша Ганчев.

По-рано днес червените обявиха, че Гриша Ганчев ще отговаря на въпроси на привърженици. „Опитвайки се да обясним ясно случващото се в клуба, отново даваме думата на вас – нашите фенове. Собственикът на ЦСКА ще отговори на въпросите ви в интервю, качено в каналите на клуба, и ще засегне всички теми, които ви интересуват. Забранени въпроси няма“, написаха червените.

- реклама -