Борисов, Околовръстното шосе

Борисов: Задръстванията по Околовръстното шосе вече са в миналото – Видео

Още малко остава да се довърши Околовръстното на София и минаваме от другата страна от бул „Цар Борис III“ до магистрала „Люлин“.

Това каза във видео във Фейсбук премиерът, лидер на ГЕРБ и водач на листите на коалиция ГЕРБ – СДС в 16-ти МИР Пловдив град и в 25-ти МИР София град Бойко Борисов по време на инспекция на Околовръстното шосе на София.

Бойко Борисов показа как как изглеждат трите пасарелки, през които хората ще могат да преминават към имотите си от едната до другата страна.

„Виждате колко сложна конструкция, но мисля, че от тук се вижда и прекрасно мащабът на строителството и грижата за хората. Само да дам пример – в момента, в който започнахме да строим дъгата, виждате колко нови комплекси, не една, не две – над двеста къщи виждате вече са направени тук, където бяха ниви. Виждате крановете – продължава да се строи“, посочи Бойко Борисов.

„Задръстванията по Околовръсното вече са в миналото“, заяви още премиерът.

„Десетилетия наред се тук бяха най-големите задръствания. Цели нови комплекси изникнаха, след като започнахме строителството“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ благодари за бързината и качеството, с които строителите работят.

 

 

- реклама -