Борисов кохезионна политика свързаност ЕС

Борисов ще подаде оставка, ако се докаже, че има остров в Гърция (ВИДЕО)

Няма какво да се прикрие от моята дейност. Това каза министър-председателят Бойко Борисов преди днешното правителствено заседание във връзка с неизлъчено предаване на Нова телевизия, в което се е казвало, че е купил остров в Гърция.

Борисов се обърна към един от операторите на телевизията с думите: „Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви не ми забърквайте името. Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името, не е честно. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат – все ми е тая.

Защото рано или късно истината излиза. Имате прекрасни разследващи журналисти, пуснете ги да отидат да проверят и ако е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте така върху мен. Няма какво да се прикрие от моята дейност. И аз имам семейство и те гледат“, посочи премиерът.

На 24 юни в Брюксел премиерът коментира пред журналисти, че гръцки медии са публикували информация, че си е купил остров в Гърция. „Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция – просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници. 100 души да му повярват на това. Ни остров, ни дявол, ни лъжа. Лъжа след лъжа“, заяви тогава Борисов.
 

- реклама -