Борисов: Време е да сме състрадателни и смирени, да ме добри, да сме по-човечни

Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни.

Това написа премиерът Бойко Борисов, който поздрави за Рождество Христова с пост в официалния си Фейсбук профил.

Борисов отбелязва, че след такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща и най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави. „Честито Рождество Христово!

Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по – добри и светли дни. Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави“, написа още Борисов и добави: Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора – ще е най-големият подарък. След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни.

„Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата. Няма по-хубаво от времето със семейството! Спокойни празници на всички!“ написа още българският премиер.

 

- реклама -