Борисов в Ямбол: Това не е правова държава, сега сме като в Африка (На живо)

Борисов в Ямбол с горещ коментар на скандалите в държавата: Това не е правова държава, сега сме като в Африка.

„Нинова обеща евтини дърва. Ходих в Свиленград.

Питах ги имат ли евтини държава, те казаха, че даже не са получавали. Частниците ги продават по-скъпи. А искината е, че вероятно ще има и дефицит“, каза от трибуната Делян Добрев.

„Кирил Петков си каза ясно, че единствената им цел да останат на власт е Бойко Рашков да стане шеф на КОНПИ“, обяви Радомир Чолаков. Според него само ГЕРБ може да направи съдебна реформа.

„Хората започнаха да разбират, че мафията управлява в момента. Сега се намираме в зоната на разпада.

В леко зашеметената усмивка на премиера цари

някаква зашеметеност. Назначенията се правят на роднински връзки, и понякога на заслуги, които са успели да се хванат за правилния парапет. Нали бяха големи евроатлантици, а отказаха да дават оръжие на Украйна. репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят интересите на „Лукойл“. Те ни превърнаха в кръстопът на дребните разминавания.

Онзи ден Асен Василев си позволи да каже,

че му шушнели да се състави евроатлантическо правителство. Опасявам се, че единственото шушнене, което той разбира се, е шумът от комисиони“, каза Даниел Митов.

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Ямбол с горещ коментар на скандалите в държавата: Това не е правова държава, сега сме като в Африка (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО)

„Всичко, което добро се случва в Ямбол, е благодарение на нашето правителство. Болницата щеше да бъде този февруари готова. За партията е добре

да направят правителство, но е лошо за държавата.

Потвърди се, че войната за едни е лошо нещо, за едни от добро. България е от страната на тези, които носи ръст. След като и Германия въглищните централи, щях да направя така, че да ползваме най-евтиния ток. Сега сме като в Африка.

Кое ни пречеше да купим петрол и ние да си го произведем.Инфлация вдига хляба. Латвия вчера вкараха такъв закон, който предложих на ПП – да вкараме закон за диверсификация на газ. Те не искаха.

Може ли да говорите за правова държава,

когато на 13 юли връщате цена с 32% повече. Какво правиш с пазара, вместо да привлечем инвеститорите, които бягат от Китай и Русия. Аз вадя два пъти България от криза“, каза Бойко Борисов.

- реклама -