Бойко Борисов

Борисов в Търново: Хората гласуваха за Радев, получиха Герджиков – ВИДЕО

Бългapитe глacyвaxa зa пpeзидeнтa Paдeв, a пoлyчиxa Гepджиĸoв

Това заяви пред симпатизанти на ГЕРБ във Велико Търново лидера на партията днес.

„Kaзвaт, чe ĸaбинeтът e нa ГEPБ. B cъщoтo вpeмe пpeзидeнтът Paдeв ĸaзвa, чe e нeгoв, тoй гo e нaзнaчил. Aми пo мeтoдa нa пpeoбpaзyвaниятa – aĸo ĸaбинeтът e нaш – нa ГEPБ, a гo e нaзнaчил Paдeв, тo ĸaĸвo излизa, чe и Paдeв e нaш“, развесели залата Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посъветва всяко семейство си прави сметка – кой какво изкарва и какво има и на тази база да харчи. „Държавата се прави по същия начин. Почнеш ли да харчиш повече, отколкото произвеждаш, ставаш като Гърция. 10% плосък данък е най-добро за бизнеса, за хората, най-добра събираемост“, убеден е Борисов.

WhatsApp Image 2017-03-19 at 13.50.42

Той посочи, че държавата може да дава до 500 лева на пенсионерите, които гледат внуците си. „Да са ни живи и здрави жените, те са амбициозни, искат да работят и да не си губят местата, да се преквалифицират. И няма нищо по-спокойно бабата и дядото да водят детето на училище, да го хранят, да подготвят уроците. А и много пенсионери го правят това и сега, а това ще е добър страничен доход, ще си взимат и някой лев“, коментира Борисов.

Ин витро за всички семейства без деца

Бившият премиер коментира и проблема с демографската криза и посочи, че ако ГЕРБ отново дойде на власт, държавата ще покрива всички опити за ин витро зачеване на бездетните семейства. „Другото – коалицията. ГЕРБ е единствената партия, която не е правила коалиция с ДПС. Ние ясно сме си изразили това, което мислим. Същото касае и ДОСТ заради това, което в момента, в тази предизборна кампания те правят. Това напряга фактите и се изричат думи, които много трудно след това се забравят. Това влошава много отношенията ни с Турция“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Опонентите ни са силни само в кръчмата

WhatsApp Image 2017-03-19 at 13.50.48„Поезията на Ботев сякаш е написана като за днес – толкова са силни вечер в кръчмата, а на сутринта като изтрезнеят разбират колко сериозни са нещата.“ Така Борисов квалифицира надигналата се псевдопатриотична вълна в последно време.

„Слушахте ли президента Радев какво каза? Трябва ни добросъседство, дипломатичност, добри отношения, защото сме партньори в НАТО. Точка по въпроса. А другите партии какво казват – че оградата щяла да спре бежанците от Турция. Ами като дойдат жени и деца и започнат да се хвърлят по мрежата какво ще правим? Нека стане една майка, която да каже, че ще си прати сина да стреля по тях“, коментира лидера на ГЕРБ.

glasove-6

 

- реклама -