Борисов обвини Петков и Николов в лъжа (Видео + Обновена)

„Въпреки нашето запъване за избори, ние виждаме, че те идват”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Шумен, съобщават от NOVA. Борисов обвини управляващите, че не се справят с ценовата криза. Той обяви още, че мерките на кабинета залагат капан за следващите години.

„Намираме се в Шумен – житницата на България. Какво стана със зърното? Къде са тези милиард и 200 милиона?”, попита Борисов.

„Всички си подписаха договорите с „Газпром“, взимат си евтиния газ и си мълчат, защото не са „такива герои”, каза още той.

„Викате „оставка”, за да се върне ГЕРБ на този „обран бостан” в момента. Искате да ме направите заложник”, обърна се лидерът на ГЕРБ към симпатизантите.

„От едната страна е Кирил Петков, който казва,

че подкрепят бизнеса с 4,1 милиарда, от другата страна е отговорът на министъра на енергетиката, че е 1,1 милиарда. 3 милиарда лъжа и това за вас не е новина.”, каза Борисов.

Господ не пише кой колко е дал, посочи лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в отговор на благодарности от страна на храма „Св. Прокопий Варненски“ за отпуснатите средства преди време.

Единствени в света не затворихме църквите, джамиите и молитвените храмове по време на пандемията благодарение на вас, каза той по време не посещението си в храма.

„Едно нещо не сме направили, за да ни благодари някой“.

„Не съм искал КСНС при президента, за да взема решения за Синода. Ще се сетят за какво говоря. Господ не пише кой колко е дал, посочи лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в отговор на благодарности от страна на храма „Св. Прокопий Варненски“ за отпуснатите средства преди време.

Единствени в света не затворихме църквите, джамиите и молитвените храмове по време на пандемията благодарение на вас. В църквите имаше всичко – дезинфектанти, спазваха се мерките. А всички други страни сложиха катинарите и затвориха храмовете, каза той по време на посещението си в Шумен.

Там Борисов инспектира изграждането на храм на Св. мъченик Райко Шуменски.

Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат от Варненският и Великопреславски митрополит Йоан.

Вие ни помогнахте много. Винаги ще го помним. Вие проявихте своята човечност, а като сега си нямаме човек като вас, нещата не се случват, заяви владиката и добави: „Вие сте вярващ човек. Никога човек не остава без врагове“.

„Едно нещо не сме направили, за да ни благодари някой“, посочи бившият премиер. След Освобождението има градове, в които изобщо не е правена църква. В Габрово не беше, Кърджали. Мога да ти изброя още, добави още той.

Митрополит Йоан връчи на Бойко Борисов епархийска грамота в знак на благодарност за изключителната помощ за възстановяването на варненския храм „Св. Прокопий Варненски“. „Да подкрепяме храмовете, защото те остават за векове“, заяви лидерът на ГЕРБ и още веднъж благодари на митрополита, пожелавайки му здраве.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено