Борисов в Пловдив: Темата с корупцията се премести в най-високите етажи на парламента. Мълчанието на агнетата. Тишина

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с младежи от партията в Пловдив, след като заедно поднесоха цветя на паметника отбелязващ днешния празник на съединението на България.

„Толкова много неща мога да му кажа на новия главен прокурор за Радев и неговите приближени“, каза Борисов като се закани на президента и последните му коментари.

Най-големият и невиждан скандал в историята на българския парламент нарече Борисов новината, която обяви зам.-председателя на ИТН Тошко Йорданов, че зам.-председателката на парламента Татяна Дончева е предлагала по половин милион, за да разцепи групата от депутати на Салви Трифонов. „Темата с корупцията се премести в най-високите етажи на парламента. Мълчанието на агнетата. Тишина“, добави той.

Убиха ваксинационния план. Надявам се, че няма да затварят бизнеси без да ги обезпечават. Ние затаваряхме, защото светът не знаеше какво става. Нямаше лекарства, нямаше и ваксини. Тогава затворихме, но давахме пари за целия бизнес, както и за свободните професии, по 5, по 6 млн. лв., каза оюе Борисов и заподозря, че всички действия на служебния кабинет са, за да се формира партия около президента Радев.

Кажете ми една сфера, в която нещо хубаво да се е случило по време на едноличната дикатура на Радев, призова той събралите се в залата и посочи, че стрителството изцяло е замряло в последните месеци.

Обвини Христо Иванов, че в последните месеци от управлението на ГЕРБ е исал документи за „Лукойл“, а в последните седмици горивата са скочили многократно и липсват същите действия на съпредседателя на ДБ.

- реклама -