Борисов в Пазарджик: Не можем да обиколим всичко, което сме построили (На живо)

Борисов в Пазарджик: Не можем да обиколим всичко, което сме построили. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Пазарджик. Заедно с кмета Тодор Попов проверяват състоянието на спортни обекти – спортна зала, басейни,

които са построени и по време на неговото управление.

Той видя и снимков материал колко са големи разликите от преди и сега на спортната зала и плувен басейн в града.

„Ние ако покажем всичко, което сме правили през тези години, ние не може да почнем събранието. Ще се изпечем на жегата“, засмя се лидерът на ГЕРБ.

„Всичко спря. Нищо не се прави вече“,

обясни кметнът на града Тодор Попов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори като Гриша Ганчев. В Пазарджик бившият премиер цитира най-култовата реплика на Ганчев:

„Ти къщичка за пиленца правил ли си?”.

Аз знаеш ли колко басове спечелих, че за 1 година една велоалея няма да направят. Къщичка за птиченца не са направили, Каза Борисов на кмета Тодор Попов, с когото заедно обиколиха града.

Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, за да види в какво състояние са обектите, които са построени и реновирани по време на неговото управление.

„Комитова ни спря изпълнението на околовръстното.

Преди да се финализира изборът на изпълнител, Комитова пусна една заповед с мотив, че и 7-те фирми не отговаряли на условията. Цялата индустриална зона остана без нов път“, заяви кметът Попов.

Направили сме депото, пречиствателната станция, компостиращата станция, половината пари за стадиона бяха отпуснати по ваше време – с г-н Кралев се бяхме разбрали отбор, който влезе в „А“ група да му се помогне. С две думи – всичко спря, каза още кметът на Пазарджик.

За 1 година държавата спря, нищо не е направено,

продължи Тодор Попов.

„Важното е да кажеш, че се бориш с мафията и корупцията“, допълни Борисов. „Къде е тая мафия бе, дайте да я видим“, емоционално възкликна Тодор Попов.

Бойко Борисов си спомни откриването на другия парк в центъра при фонтаните. „Спомняш ли си, че тогава се шегуваха, че това е ваната на кмета“, каза той на Попов….“Ваната на кмета, банята на кмета – абе градските легенди трябва да се подържат. Иначе става скучно“, пошегува се Тодор Попов. При нас девиза е „Умри и дай антифа.

Нещо, което не се е случило, значи то се е случило“.

„Пазарджик и областта имаме афинитет и чувство на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал винаги своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура.

Ще подкрепим на местните избори пак ГЕРБ.

Събрали са се там една дружинка „Калинка с розови чорапи“. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5 – 6 човека сложиха отпечатък на образованите хора „, каза при откриването на срещата кметът на града Тодор Попов.

Действията на Кирил Петков са аматьорски, но нито крачка назад от изгонването на руските дипломати. Обратното е капитулация и отказ от суверенитет. Нотата и ултиматумът на Митрофанова са обидни

„Притеснява се, че като че ли това да имаш опит, стана лошо.

ОТ ПП критикуват, че ГЕРБ знаят как да се случват нещата. ПП – добре ли е в момента – от година и половина всичко да е хаос. Надявам се, че хората най-после ще осъзнаят, че тези, които се представят за месии, не носят нищо добро за България“, обърна се към събралото се мнозинство Екатерина Захариева.

„Всеки ден на всеки един от нас ни бъркат в джоба – през тока, през кашкавала, през салама. На руския нефт цената не е мръднала, акцизът – също. 3,5 млн. л консумираме на ден. Това са 13 млн. лв. Лъжат, че са вдигнали доходите на пенсионерите.

Ами той Румен Гечев ги вдигна – 3000 лв.

Не е важно колко са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Ние обедняваме два пъти по-бързо отколкото ЕС“, каза Делян Добрев.

„Но благодарение на нас успяхме да приемем що-годе добър бюджет. Защитихме общините, полицаите, лекари. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха училища, детски градини, пътища, ремонти. За една година строшиха старите магистрали“, обърна се към хората Борисов.

- реклама -