Борисов: В момента става едно чудовищно купуване на гласове (Видео)

„В момента става едно чудовищно купуване на гласове“, заяви пред симпатизанти в Пазарджик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Представяте ли си да беше обърната ситуацията, аз да викам по лаборатории, апартаменти, чужди депутати да им говоря за принципи, дали им говорят за принципи там“, каза Борисов.

„Само че не по 50, 40, или 30 гласа, а по 10 000 накуп.

Ако се приеме, че един депутат, независимо от коя област, е между 7 и 10 хиляди гласа, всеки депутат, който в момента купуват, е все едно купуват 10 000 гласа. Ами то по тая логика, уважаеми, защо правим избори.

Те олигарсите чакат партиите да излъчат депутати,

да влязат в парламента и отиваш да купуваш под формата на принцип“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Какво значи, че ще го викаш в апартамент, ще го затваряш, ще го плашиш с джипове. Рекет върху депутати, купуване на депутати, това са точните думи.

Мисля, че те получиха достатъчно уроци“,

допълни Борисов и допълни „С президента Радев, нито работим заедно, нито имаме, каквито и да било уговорки“.

„Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. За да се стигне до там да го сменят“, така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира твърдението, че самият се намира в изолация.

„Тоя, който ми пожелаваше да седна на диванчето, сега сяда той.

Има карма в тоя живот. Той пожела стола, за 6 месеца го свалиха, и то по парламентарен начин, с мнозинство“ коментира Бойко Борисов свалянето на кабинета „Петков“, категоричен е Борисов.

„10 милиона изчезват от джоба на хората от бензина и нафтата“,

казва Борисов. По темата с изгонените руски дипломати той коментира: „Първия ден Петков каза: „Аз съм“, на другия ден каза „Нямам нищо общо, Генчовска е“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Ние така и не разбрахме, понеже този въпрос не се задава. Това, което се върти из интернет, тези хора, които приличат на тях, те ли са, или не са. Един журналист да ги беше питал: „Вие ли сте“, те да кажат: „Не сме ние“, да знаем, че не са.

Но може би някой има доказателства, че са.

И те намериха по-лесното, медиите им е забранено да питат, било личен живот. И моето беше лично. Ама на един личния живот трябва да го разпориш, а на другите не е хубаво, защото са семейни“, така Борисов коментира поредицата от кадри, на които двама души, приличащи на премиера в оставка Кирил Петков и началника на кабинета му Лена Бориславова, се появиха в медийното пространство и предизвикаха вълна от коментари.

Още по темата:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено