сн. БГНЕС

Борисов стисна ръката на Радев въпреки нападките от страна на президента (видео)

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов уважиха 30-годишнината на КНСБ. Въпреки обтегнатите им отношения през последните месеци, те застанаха маса до маса на тържеството.

Борисов отиде при президента и го поздрави в началото на тържеството, като двамата се и ръкуваха.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 17 февруари 2020 г.

„Заклех се, че не съм подслушвал Радев. Той не е подслушван, а началникът военния, няма да коментирам повече. Не знам, не искам да знам и не съм знаел“, каза Борисов пред журналисти. „Аз отидох при президента и го поздравих, не се възползвах от трибуната една дума да кажа. Пред мен не е поставян въпросът да се подслушва Радев, няма да го позволя. Нямам нищо общо с това, нито една дума не съм казал“, каза още той.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 17 февруари 2020 г.

Борисов подкрепи главния прокурор, който по-рано днес поиска прокуратурата да не бъде замесвана в политически скандали.

„Прокуратурата не е място, където да се решават политическите препирни.“, каза Борисов. И уточни, е по случая в боклука не си е позволявал да се меси в работата на прокуратурата. „Аз не съм му давал акъл, аз съм дал указания на МВР, на ДАНС по случая с отпадъците. Аз акъл на прокуратурата не съм давал.“

Няма държава с евро, която да е зле, но хората у нас се притесняват.

сн. БГНЕС

Това заяви премиерът Бойко Борисов в реч по време на отбелязването на 30-годишнината от създаването на КНСБ. „Няма държава с евро, която да е зле или да е станала по-зле. У нас обаче има притеснение. И то е да не се вдигнат цените.  Искам да кажа на хората, че няма да насилваме влизането ни в чакалнята”.

- реклама -