Борисов

Борисов: Самодисциплината ни спасява, държавата няма да затваря! – Видео

Само самодисциплината ни спасява, държавата няма да спира.

Това каза премиерът Бойко Борисов във видео, публикувано на фейсбук профила му.

„Лъжците това искаха – пуч. Искаха държавата да срути, да обвинят Борисов, да правят президентска републики“, каза още премиерът.

„Искам да поздравя всички сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам. Няма да бъде затваряна държавата – сега като ръководител се чувствам най-сигурен“, добави още той и обясни, че според него здравите трябва да продължат да работят, а заразените да се карантинират.

„Разчитам на докторите и сестрите и водещите ни лекари. „Не вярвайте на смрадливите, не на отровните. Това е престъпление, което правите, да лъжете от мое име. Всички мерки се изпълняват. „, призова той.

„Заедно можем всичко!“, заяви Борисов.

„Болните веднага да се лекуват. Затова усилихме болници, полицаи, огнеборци и всичко“, обясни премиерът.

По думите му в началото не е била ясна ситуацията и затова е била затваряна държавата. „Даде ефект, но сега знаем какво е. По 500 оздравяват – трябва да работят. Психиката на хората трябва да се стабилна“, каза още той.

„Гладен няма да оставя никого. Не се подвеждайте по лъжците, те това искаха – пуч.

Да няма парламент, да не могат да се взимат решения, държавата да се срути и после да обвинят Бойко и да обявят президентска република. Няма да стане“, заяви премиерът.

„Силен съм, чувствам се достатъчно уверен да уверявам хората да преодолеят вируса“, добави още Борисов. „Надявам се скоро да съм сред вас, силен съм и се чувствам достатъчно уверен да кажа на хората, че могат да преодолеят вируса“.

Едните антибиотици не дават резултат, другите дават, сменяйте протоколите, въртете ги. Помагайте на всеки един човек. Хватката е да се пазим, да не се заразим повече от необходимото масово и така ще минем най-добре в Европа. Още сме на 17-о място.

Пазете се!, призова Борисов.

- реклама -