Борисов: С добро могат да ни убедят нещо, но със сила и натиск – никога – ВИДЕО

С добро нас могат да ни убедят нещо, но със сила и натиск – никога. Така Бойко Борисов реагира на слух, разпространяван според него от ПП-ДБ, че ГЕРБ ще подкрепят тяхно правителство, защото щели да ги натиснат отвън. „Няма шанс да подкрепим правителство на тези, които за 2 г. сътвориха всичко това. В някаква форма на голяма, широка експертна коалиция, всички сме склонни за разговор. Но това, което причиниха на бюджета…“, разгневи се Борисов.

Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава в Кюстендил.

Водач на листата в областта е Христо Терзийски. Бившият вътрешен министър вече няколко пъти е първи за ГЕРБ в Кюстендил. Своеобразен домакин и на това мероприятие бе кмет – кюстендилският Петър Паунов.

Тук сме се събрали хора, загрижени за бъдещето както на региона, така и на цялата страна, заяви той. Според него е ключово да се сложи край на тези тежки времена. И посочи високите цени и инфлацията. „Срещу нас за първи път срещаме и хора, които живеят от омраза. Ние не сме душмани и те от нас омраза няма да получат. И това ги ядосва“ смята кметът. „Учим се от грешките си, затова ви благодарим, че отгледахте достойни български момчета и момичета, които връщайки държавата на правия път ще бъдат бъдещето на тази страна и на региона ни“, обърна се към множеството симпатизанти на ГЕРБ Паунов.

Той се обърна към хората да провеждат кампанията заредени само с позитивна енергия. „Трябва да ги победим с гласуване, спазвайки закона, а не с призиви за насилие и напрежение. Пред закона всички сме равни. Един живот се измерва по делата“, добави още той. И нарече Борисов държавник номер едно. Могат да се върнат добрите дни за всеки български гражданин, смята Паунов.

„Този доказал се изборен екип 4 поредни избора е категоричен победител в областта. Винаги сме били в топ 3 от листите на ГЕРБ за страната“, посочи Христо Терзиев. И си пожела не само ГЕРБ да е първа политическа сила в страната, а и партията в областта да е с най-високия резултат от всички листи.

Очаквайте подробности

- реклама -