Борисов разкри кой е истинският баща на сглобката

Борисов разкри кой е истинският баща на сглобката

Истинският баща на сглобката е Алексей Петров. Той беше в един отбор с Кирил Петков и гарантира за тези хора пред мен.

ГЕРБ ще участва в управлението след изборите само ако имаме мощен резултат. Повече в сглобки ние няма да участваме, това е порочна практика.

Това управление, на ПП-ДБ, си избраха софиянци – вярно, нечестно, вярно – с флашки, но имаха повече гласове.

Бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва на ПП вътрешен министър, ДАНС, прокурор – в последните дни започва да става все по-ясно.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в столичния район „Оборище“. Заедно с него са Даниела Райчева и Йорданка Фандъкова.

„Днес Петков каза – Пашата казал… ще си го съдят хората. 20-30 години не съм го и чул.

Алексей Петров, който направи сглобката, бяха в един отбор. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров. Той беше гарант пред мен за тези хора.“ Това заяви Бойко Борисов пред журналисти.

Петков заподозря, че едва ли не аз през Пашата, „Бивол“ и Корал имам участие в това.

Това не е вярно. И аз научих от разследващите сайтове.

Но зад това прозира как можеш да се явиш в един момент като свидетел и да арестуваш хора незаконно, казано от департамента на САЩ.

И българският съд също се произнесе на две инстанции, но ние с колегите отппървия ред лежахме в ареста, припомни Борисов ареста му заедно с Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

„Вместо да се разберат, той пак – кой каквото направи, Бойко Борисов му е виновен.

И накрая – „ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка“.

Ние виждаме начин на мислене, който не знам дали да го коментирам изобщ, възмути се лидерът на ГЕРБ, който се среща със симпатизанти в столичния район „Оборище“.

По отношение на сглобката Борисов заяви: „В политиката никога не се казва никога! Може да правим някакви действия за стабилност.“

„Нито разузнаването, нито ДАНС са назначавани от ГЕРБ. Президентът седи от едната страна, те от другите, за да балансират службите.“

„Ние никога не сме казвали, че сме идеални,

Връщали сме назад, извинявали сме се.

Дори оправданията им звучат нелепи.

Аз и Кирил Петков взехме решенията за Корал, за Иракли.

Направихме всичко, което поиска, за защитата на тези плажове.

Правихме добри неща заедно. Никога не е ставало на въпрос. Сега се сетиха за списъци.“

Борисов допълни, че „Възраждане“ се опитва да спаси ПП-ДБ от „любовна връзка“ между тях.

„Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията.

После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов.

Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски.

Но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ.“

Борисов обяви, че днес е определен предизборния слоган за изборите:

„Слоганът за европейската ни народна партия е: „Сигурна Европа“, допълни Борисов и се пошегува: „Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата“.

„Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за „Овча купел“. След ремонтираното веднага взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат, изтъкна той. „Вярно – нечестно, вярно – с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина – няма промяна“.

„8 магистрали, 7 моста, 9 тунела. Българите гледат и викат „Това е чудо. Не е промяна, а вълшебство“. Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш надеждите на хората. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими.“

„България е изключително важна за ЕНП, за най-голяма радост тази година и двете неща, на които ЕНП дава като приоритети, са сигурност, земеделие, което за българите е важно“, добави Борисов.

Източник: glasove.com, epicenter.bg

 

- реклама -