Борисов: Радев създаде напрежение за тази 1 година

Румен Радев създаде напрежение за тази 1 година. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на обиколка из селата в Исперихско. При обиколката местните се оплакаха от натиск от ДПС, предаде „Монитор“.

Борисов изтъкна, че в София партиите не се обичат много. Явно визирайки замерянето на премиера Кирил Петков със снежни топки навръх честванията на 3 март, той посочи, че „

му е криво да замерят държавници на националния празник,

въпреки различията. „Но Румен Радев създаде такова напрежение за тази 1 година, че вместо всичко върви един цикъл на демокрация“, каза той. И добави, че не му е приятно премиер или президент да бъде замерян. Посочи още, че тези хора са същите, които протестирали и срещу ГЕРБ.

Поиска от техните кметовете да сплотяват и обединяват, а не да разединяват. Поясни, че ГЕРБ е партия, която пази етническата толерантност и помага на всички.

„Да се мразим е лесно. Сега да видим как ще излезем от омразата, която насадиха за 2 месеца“, каза лидерът на ГЕРБ. Коментира, че властта е изпуснала всичко, в това число и цените на горивата, тока, храните – и то още миналия юни-юли. Надява се, че ще им дойде акъла, иначе щели да счупят държавата.

Очаквайте подробности!

- реклама -