сн. Кадър

Борисов пред МГЕРБ: През май предупредих, че няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

Бойко Борисов пред младежите на ГЕРБ: С пенсиите трябва да има и повишаване на данъците.

„В голяма част от младежите ни аз съм убеден в техните възможности. Виждам и еврокомисаря и евродепутати. Не може ли да се промени устава тези, които имат малки бебета да ги броим и за младежи. Когато потърся Ангелов, все къпе бебето, подстригва го. Вълчев и той“, пошегува се в началото своето изказване Бойко Борисов пред младежите на ГЕРБ, които проведоха избор за свое ново ръководство.

„Мария Капон за мен говори за диктатор. Как ще се разхожда по София, ако има диктатура. И на последните избори ГЕРБ е първа в България и един процент го броиха 3 дни. Не машините са проблем. От машината до софтуера е проблем – флашките. И въпреки всичко ГЕРБ е първа. Стигна се до парадокса партията, която върви надолу БСП да държи мандата. След като всички им отказаха те продължават да държат мандата. Или искат да изиграят план на задкулисието, ако са купили депутати. В петък г-н Трифонов обясни колко прозрачно вървят преговорите. Преговори се правят официално. Иначе няма лошо да си ходите на гости.

Още през май предупредих, че няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран. Видно е, че си ходят на гости при Трифонов и Нинова, и Мая и Христо Иванов.

Изборите трябва да бъдат направени от вътрешния министър Рашков. В кой сектор се справиха по-добре от служебното правителство. Това, че проспахте месеци наред и не ваксинирахте, не са виновни сега децата и родителите, които да си стоят вкъщи и да се чудят как да ги гледат.

Защо всички сега са с маски, г-н Кацаров? Защо сега ни запушвате устите? Коя разумна държава ще повежда избор след избор, ще харчи по половин милиард лева. Всички, които подкрепят този бюджет трябва да променят и данъка. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и няма да има пари за нищо. ГЕРБ е консервативна партия и прави еднократни харчове.

С армия няма да се опази границата. Ще я опазиш с Анкара, с Брюксел, с дипломация. Ако не можете, потърсете ме ще ви свърша работата.“

 

- реклама -