Борисов поиска прошка и заяви: Ако БСП може да бъде спряно, то това може да стане само благодарение на ГЕРБ

Негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение. Затова искам всички да ми простят за неволно допуснатите грешки. Това каза в Благоевград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на серща с Младежкото ГЕРБ.

„Грешката, която допуснахме при управлението ни е, че говорихме в единствено число. И аз, и Вие и ГЕРБ. Някои се почувстваха засегнати и с право. Затова и ни изгониха от властта. И сега искам смирение и поклон пред всички, които са работили за успеха на страната ни„. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Партията е вечна. Лидерите си отиваме“, изповяда се бившият премиер.

„Ако БСП може да бъде спряно, то това може да стане само благодарение на ГЕРБ. Все пак бъдещето на партията ни и на България е във Ваши ръце“, обърна лидерът на ГЕРБ към младите симпатизанти на партията.

„Бързо искат да ни пратят в ъгъла, но тогава сме най-опасни“, предупреди Борисов и припомни кошмарната действителност по време на управлението на червената партия през 90-те години: „Спомням си когато детето ми беше малко колко трудно се намираше да речем бабанова каша. Всичко ставаше само с връзки. Помня и как се редяхме за банани и то само по Нова година. Ходехме посред нощ с кашони да се молим на приятели, които имаха магазини, да ни дадат по някои кренвирш, за да си нахраним децата вкъщи. И това само заради управлението на БСП“.

Да не Ви пука. Не позволявайте на БСП да Ви смажат и да накърнят самочувствието ви“, заяви лидерът на ГЕРБ към младите си симпатизанти.

„На простащината ще отговорим с простащина. Проблем е, че не можем да отвърнем на лъжите на БСП, защото ние не лъжем. Убеден съм обаче, че победата ще бъде за нас, дори и без да се тупане в гърдите и да показваме прекалено самочувствие“, каза на изпроводяк Борисов.

 

glasove-6

- реклама -