Бойко Борисов: Държавата е катастрофирала – оправяне няма (Видео)

Страната е в катастрофа и няма оправяне, това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Всички ексклузивни предавания, в които казват, че газът поскъпва с 32%, но всъщност просто го няма.

Инфлацията – катастрофа. Цената на тока – катастрофа. Цената на храните – катастрофа. 

„С всичко това, което сътвориха, следващата година, ако нямаме съединен, мощен народ, хванат за работа, за да вдигнем БВП, за да можем да платим тези пенсии и заплати, фалитът ни е гарантиран“, добави той.

По думите му, се върви към избори, а сега всеки ще мисли за мотив да не управлява. „Не че не можем математически да направим правителство. Те не искаха да се направи правителство, имитираха, че правят правителство“, добави Борисов, като отбеляза, че газът не е просто с 32% по-скъп, ами изобщо го няма.

„Август ще останем без газ. Чирен е на 30%. Искат да прехвърлят това на Радев и следващото правителство. Ще предложим да сложим таван от 2,70 лв. 1,20 крадат. И да ги питам защо колата ми, която е на лизинг, няма да ползва отстъпка, а от моите данъци ще отиват за някой, който ще ползва 25 ст?“, запита лидерът на ГЕРБ, като предположи, че управляващите са правили далавери с бензиностанциите.

От ГЕРБ ще предложат и таван на цените на горивата от 2.70 лв. Борисов изрази надежда, че политическите партии, „които не лапат от далаверата с нафтата и бензина“, ще ги подкрепят.

Той заяви още, че ГЕРБ подкрепят смесения начин на гласуване, защото възрастните се притесняват от машините, а и тази форма би била по-демократична.

Борисов отбеляза още, че кандидатът им в с. Лиляче е бил подкрепен от младежите на БСП.

„Слави Трифонов бил мафия. Слави Трифонов може да събере 100 хиляди души на концерт, когато пожелае. Млади мафиоти. Но Христо Иванов е готов да седне с тях, които Петков нарича мафия, но ако направят правителство, първото, което ще кажем е, че мафията си има правителство. Квалификациите, които ръсят ще им изядат главата. Борисов седял на диванчето. Откъде знаете къде стои? Идвахте и клечахте при мен. Идваха да се снимат, за да направят китайската сделка, трябваше им снимка с мен. Като кажеш България, знаят Бойко – и Син Дзипин, и Ли Къциян“, подчерта още той.

Кандидатът на ГЕРБ Вероника Ценова печели втория тур на частичните избори за кмет на село Лиляче. Бившият премиер и лидер на партията отиде лично на поздрави новия кмет: https://www.flashnews.bg/gerb-pecheli-ubeditelno-vtoriya-tur-na-kmetskite-izbori-v-selo-lilyache/

 

„Трябва да има мир, разбирателство и толерантност. Изборите са само един ден. Те отминават, но ние продължаваме да живеем заедно“.

„Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори“. Това заяви лидерът на ГЕРБ.

Държавата отива на избори, защото всички партии знаят, че тя е катастрофирала във всяка една сфера. Дълговете са огромни, задълженията са огромни, няма газ, няма ток“, посочи Борисов.

„Аз знам как става, защото от две кризи съм ги вадил хората“, допълни той.

- реклама -