Борисов от Ловеч: Искаме разследване на нереално високите цени на горивата (обновена)

Борисов от Ловеч: Искаме разследване на нереално високите цени на горивата. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с партийния актив в Ловеч.

Искам качествено разседване, и по темата за

нереално високи цени за бензин, и по темата с газа, и по всички техни корупционни седелки, които те провеждаха през последната година.

Това обяви водачът на листата Николай Нанков в началото на срещата. Той отбеляза, че препълнената читалищна зала е социологията на ГЕРБ  добави, че за първи път му се е наложило да отказва на симпатизанти и членове да идват, тъй като няма място.

„Едва ли някой е очаквал в европейска България да се чудим как ще изкараме зимата и ще има ли ток, как ще си платим сметките.

Че „харвардци“ ще докарат подобна разруха,

инфлация и застой, невиждан повече от 20 г.“, възмути се бившият регионален министър пред погледа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и ексшефката на ПГ на партията Десислава Атанасова.

Нанков се възмути от спирането на инфраструктурни проекти като магистрала „Хемус“ и пътните ремонти. Това, което започна да се прави,

отново е по нашите договори, по договори, за

които търдяха, че са лоши, заяви той. Според него нищоправенето се дължи на това, че бившите управляващи не са успели да си намерят „концсионерите и посредниците като при достаките на газ“.

Никоя друга партия не е била

толкова близко до нас през годините, колкото ПП. Това е парадокс.

Те бяха на моя етаж – съветници, пътуваха по чужбина с нас. И сега твърдят, че сме си били близки с „Възраждане“, със Стефан Янев, едва ли не с президента Радев работим заедно. Нищо не се е променило, но търсим път за единение на нацията и излизане от кризата. Сърбия и Косово непрестанно са в конфликт, в Украйна военни действия с пълна сила и ние сме в средата. Народът трябва да е единен. И всеки, който си позволи да разединява, трябва да получи шамар от народа. И той ще го получи на изборите. Както ни наредите, така ще се управлява“. Това заяви самият лидер на ГЕРБ.         

По адрес на атаките от вече бившите управляващи Борисов каза: „Те много обичат да заплашват. Българският народ има много поговорки –

който нож вади, от нож умира,

който гроб копае другиму сам пада в него… Мога още 10 да изкарам „.                        

- реклама -