Борисов обеща: ако спечелим, зареждаш 100 литра и ти връщат 100 лева

„На втори, ако победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат сто лева. 2,20 ще е цената на дизела. И виждате ли – тръгнаха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е директно от вашите джобове“. Това заяви Бойко Борисов, който бе в Благоевград и се срещна с актива на ГЕРБ.

„Пълен застой две години. Виновни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Ако  бях аз, щях да им късам ушите на всичките“, каза той. „Има един-единствен човек в България, който е сподобен да се появи навсякъде и да напълни цяла зала. Това е г-н Бойко Борисов“, заявиха пък от ГЕРБ.

„Извинявам се, че има бедстващи места, а се занимаваме с партийни неща“, започна обръщението си към присъстващите той.  „Изпратили сме обаче младежи, помагат там. Благоевград ми е голяма болка. Няма нищо, което не сме направили тук – площади, университети, плувни басейни. Типично за този град е, че има много вождове, а малко индианци. При толкова направени неща те ни намразиха, защо?Дойдох на партийно събрание, не да се срещам с общността. Това са последните избори, в които трябва да се разберете – ще работите ли заедно?,  попита Борисов.

Откато съм дал пари за ремонти, няма нищо променено тук. Стягайте се и работетете, заръча лидерът на ГЕРБ.

Така и така има хора, да ги уважим.

Активът трябва да направи всичко възможно за стотици съоръжения. Мостове, тонели не работят, не искат да ги пуснат. Това щеше да е готово, щяхме да сме влезли в Кресна и да строим.

Те и името ми откраднаха, това е първият плакат на ГЕРБ, показа плакат Борисов, на който се вижда слоганът на партията от 2009 година „Генерална промяна“.

На втори, ако победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат сто лева. 2,20 ще е цената на дизела. И виждате ли – тръгнаха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е директно от вашите джобове, каза Борисов.

Той показа лист, чрез който показа как предишните управляващи са „бъркали в джобовете“ на народа. 28% от вашите джобове отиват в „Газпром“. Един ден това ще е плод на разследване, обясни Борисов.  Вашите пари заминаха в тенхните добри ръце.

2020 или 2021 година дойдоха тръбите за Гърция? Що не построиха гръцката връзка – не знам, но те пак излъгаха.

Цените на хранителните продукти,

какво да ги промотираме, жените пазаруват всеки ден.

Ето ги цените, ние произвеждаме всичко, но ги виждате, обясни Борисов.  АЕЦ Козлодуй дава ток за 45 лв., те го продават за 1500. Заеми, заеми, те толкова ви имат за прости, мислят, че не могат да мислят българите. Всяка седмица теглиха по 500 млн. После казваме – имаме излишък. Те не разплащат на болници, общини, задържат ги. Дянков правеше така едно време, когато го хванах, но явно е някакъв задокеански трик, който бързо научавам, заяви още лидерът.

Може да поправим счупеното, но не знам и аз как се оправя толкова счупено, каза Борисов. След Орешарски беше счупено, но поне знаех как да го поправим.

Ще си строим, 2% инфлация, не 50%, обеща Борисов. Промяната ни вкара в тежка катастрофа. Един от най-хубавите празници е утре – Съединението, трябва да се обедини народът, призова той.

Малко разум, не вървете на война и на конфронтация, обърна се към присъстващите Борисов. По думите му има сталински методи – няма го човека, няма го проблема относно арестуването му.  Тук е кротък народът, не е кирбитлия, обясни още Борисов.

Ние сме тези, които бием трети път в Благоевград, ще го направим и четвърти, обясниха от ГЕРБ.

Отново има катастрофа в Кресненското дефиле, половината от хората не успяха да дойдат сега заради нея. Затова част от хората в листата не са тук все още.

Ние сме тръгнали за четвърти пореден път да печелим изборите в Благоевград.

Толкова избори през последната година очаквахме да дойдете и да ни вдъхновите, ето- случи се. Миналата година не се чувствахме добре, бяхме без вин авиновни, хората не искаха да ги гледаме в очите, обърна се  Росен Желязков към Бойко Борисов.

Източник: 24 часа

- реклама -