Борисов: Нинова се уплаши да води листа в Благоевград, но не от Цецо, а от Пеевски

Предстои ни една сериозна битка за реалните решения на България. Едно е да обещаваш, едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто – да може да стане. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на водачите на листите на ПП ГЕРБ за предстоящите предсрочни парламентарни избори.
Борисов заяви още : „Корнелия Нинова се уплаши да води листа в Благоевград. Мислех че от Цецо, но после видях, че е от ДПС и Пеевски. Тя няма да стъпи там.“

Image_6074942_128За Георги Костов

„Виждате и ние вървим по модата. Адмирали, летци, изстребители, генерали. Търсих кавалерист не намерих“, коментира Борисов и поясни, че от ГЕРБ са се старали да вървят в посоката на модерните решения“.
„От месец насам се видя, че държавата няма пилот. Слушах внимателно г-жа Нинова, която днес заяви, че не знае кой сменя главния секретар на МВР, кой сменя областните управители. Въпросът е КОЙ. Когато дойде БСП на власт, следва въпросът КОЙ. Ние бяхме толерантни, омбудсман направихме от БСП, само и само да има мир. В замяна получихме тежък реваншизъм, опитаха се дори ревизии да правят. Сега и проверки на проверките ще правят“, каза още той.

„Сега разбирам, че ще сменят шефовете на полиции. А кой ще бъде новият главен секретар, какво ще повлече по системата. Колегите от БСП казват, че нямат нищо общо, а в същото време само техни кадри се назначават“, добави Борисов.

„Убеден съм, че тежко ще бъдат манипулирани изборите“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

- реклама -