Борисов, Драганово,

Борисов: Нашата предизборна кампания е лесна – показваме само работа, работа и работа – Видео

Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме -работа, работа, работа.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция, става ясно от видео във социалната мрежа „Фейсбук“

Министър-председателят инспектира детската градина в село Драганово, област Пазарджик. Заедно с него бяха министри от кабинета.

„Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание“, посочи Борисов.

„Учителите получиха ли – получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. – получават, Благодаря, какво повече да им кажа“, каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия. По думите му светът сега е като една тенджера под налягане. „Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат вертикално нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус на всички държави“, посочи още Борисов. По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.

Томислав Дончев подчерта, че в предизборната програма на ГЕРБ „всяко число е мислено, смятано“.

България има един приоритет и това е образованието, каза Дончев. Разходите за образование ще продължат да са устойчиво 5% от БВП. Не става въпрос само за заплатите на учителите – нови кабинети, ремонт на училищата, нови учебни програми, дигитализация на учебния процес, каза Дончев.

 

- реклама -