Борисов: Най-мащабното купуване на гласове в историята се провежда в българския парламент

„ГЕРБ печели частичните местни избори в

община Нова Загора. На първи тур за кмет е избрана Галя Захариева! ГЕРБ печели на първи тур кметското място в Попович, община Бяла, област Варна. ГЕРБ печели на първи тур кметското място в Секулово, община Дулово, област Силистра.

ГЕРБ печели на първи тур кметското място

в Нова Камена, община Тервел, област Добрич. Кандидатът на ГЕРБ отива на балотаж в кметство Лиляче, община Враца. Резулат при машинно гласуване и при голямо полицейско присъствие. И в същото време пред очите на цялата българска общественост полицията да влиза масово по къщите и да казва, че не трябва да се гласува за ГЕРБ.

Най-мащабното купуване на гласове

се случва в парламента в момента. Дават се колосани суми, само и само да не се влезе в зала. Така са се вкопчили в тази власт, че не забелязвват какво се случва около тях“, заяви още Борисов.

„И в същото време пред очите на цялата българска общественост полицията да влиза масово по къщите и да казва, че не трябва да се гласува за ГЕРБ… Най-мащабното купуване на гласове се провежда в българския парламент в момента. Така се се вкопчили в тая власт, че въобще не забелязват какво се случва около тях“, заяви още той.

„И това правителство, и служебното правителство

буквално провалиха Плана за възстановяване.

И вчера ЕК намали общата сума на безвъзмездните средства с корекция 978 милиона евра. По „трънския курс“ – над милиард и двеста-триста милиона. Загуба в името на „Промяната“. В същото време парите отиват  при шест други икономики.

И това се обяснява от „титаните“ на новата икономическа политика с: „Еми, случват се такива неща“. Сега губите милиарди и това ви се струва нормално! Губят се милиарди от некадърност, от безотговорност.

Даже не е модерно, безсмислено е по-точно да се

обяснява как щяха да събират милиарди от кражби. Не само че не събраха, а продължаваме да губим и готовите пари, които благодарение на европейската солидарност имахме. Катастрофа“, заяви още той.

Борисов допълни: „Надуха ни главата със социалната си политика. При нас 50 лева си бяха 50 лева. А сега – чета статистиката и не мога да повярвам. Госпожа Нинова отиде да се снима с цените за хляба. Реколтата ни е прекрасна, цената на хляба би трябвало да падне от самосебе си.

Очаквайте още подробности!

 

- реклама -
error: Съдържанието е защитено