Борисов: Листата на БСП е шпионин-Държавна сигурност, шпионин-Държавна сигурност- ВИДЕО

Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра. БСП имат само един човек в листата, който може би разбира нещо от европейска работа. Г-жа Златева. От там нататък е шпионин-държавна сигурност, шпионин–държавна сигурност.

Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, който пристигна в НДК, където партията му представи политическата си платформа за предстоящите европейски избори на 26 май.

„В момента имаме един Бъгларин на най-висок пост в света и това е Сергей Станишев. Невключването му в листата показва, че нашите опоненти нямат общо с европейските социалисти. Това ще е и тълкуванието навън. Всеки сега може да му каже „Абе, ти, в България не беше сложен в листата си, а сега тука защо да ни помагаш“, заяви Борисов.

Тези избори стават важни не заради властта или колко хора ще вкараме в Европейския парламент, а защото действително много троянски коне ще влязат в ЕП, смята Борисов.

Той отново се върна на листата за евровота на левицата като каза, че е бил сигурен, че началника на кабинета на президента Иво Христов ще в листата. „Защото ги видях как се гледат онзи ден с Нинова и как беше направен КСНС”, заяви Борисов.

„БСП ще започват и свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние нашите уроци си ги научихме, шамарите си ги изядохме”, коментира Бойко Борисов.

Нашите опоненти искат да ни вкарат в компроматна война, заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов дойде на представянето на политическата платформа на ГЕРБ и СДС за предстоящите избори за Европейски парламент, в което участие взеха част от кандидатите за европейски депутати.

„Мислих да не идвам, но ви гледах и трябва да ви кажа, че ми харесахте“, заяви премиерът на влизане.

- реклама -