Борисов: Кражби и счупена държава – ВИДЕО

„Кое е чудното, че партията, провалила държавата, изведнъж ще прави мандат и после ще го върне. Това е толкова тъжно, че само смехът може да ни спаси. Година и половина откакто ГЕРБ ги няма никъде, какво чухте за борба с корупцията? Точно обратното. Горивото е 1 ,50 и днес НС отново посрами всички. Управляващите не допуснаха в зала да влезе тавана за горивата, който е за хората. Това е пълно нарушение на правилници и Конституция“. Това заяви пред журналисти в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че за 6 месеца управление, кабинетът „Петков” е сринал държавата.

„Счупиха всичко и никой не иска да управлява. Вече няма решение – всичко е счупено. Забравихме за Еврозона, гориво, ток, всичко провалиха”. Борисов заяви, че управляващите крадат по безскрупулен начин

„Може ли да излязат от МРРБ и да кажат, че са горди, че нямат нито една поръчка. Русенци толкова много настояваха за магистралния път и ние го пуснахме. „За 1,5 години никакъв ремонт не е правен. Заради парите се скараха, кражби и корупция се сринаха. Аз не искам да коментирам другите партии. Слави Трифонов по неговия си начин вчера ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват. И те не отидоха. Разликата при тока – от 80 лева при Борисов – 1400 лева днес.

По думите му българите вече са започнали да проглеждат за шока и ужаса, който се случва в държавата.

„ГЕРБ трябва да е политическа сила, за да можем да върнем малко добротата, толерантността и да се опитваме с крачки назад да обединим народа”, заяви Борисов. Той бе категоричен, който обича държавата трябва да направи така, че да има стабилност.

„Служебните министри като видят ужаса ще разкажат много неща за сегашните управляващи. Те се деструктивни хора. България вече не е правова държавата. Юристите са възмутени от това, които направиха вчера с КПКОНПИ”, допълни той.

„Днес по едно радио чух, стига да не го свалят от сайта, защото и свобода на медиите не могат да кажат, че има и един лидер на партия, който е голям демократ иначе, казва: „Свали това от Дарик“. Що го маха като въобще не е нищо? Онлайн излъчване и говорят за „конспирация“, възмути се Бойко Борисов.

- реклама -