Борисов: Кандидат-президентът е ясен, познавате го добре – ВИДЕО

Ясен е кандидатът за президент, познавате го добре. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос на журналист при посещението си на праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

„Защо излъгаха пенсионерите“ попита Борисов бившия финансов министър Кирил Ананиев, който е заедно с него.

Сега носят пари по централите, за да купуват партии, каза още бившият премиер. „Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде беден и недостъпен. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца – за да ги излъжат. Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев.

Той заяви, че със спирането на „Хемус“ се спират и инвестициите.

„Защото „Хемус“ е инвестиция в бъдещето. Рекорден срив на чуждите инвестиции, отчита БНБ. При Радев. И то с 63,7% за тези няколко месеца управление“, добави лидерът на ГЕРБ, като заяви, че политическата корупция по времето на Радев процъфтява.

„Да видим новото правителство какъв бюджет ще направи и откъде ще вземе 4 млрд. за пенсии. Цените растат главоломно“.

Борисов попита къде е планът за възстановяване. „Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов“, каза още той.

Той заяви, че няма значение към днешна дата кой е кандидатът за президент на ГЕРБ, тъй като и другите партии нямали. „Видяхме, че няколко имена се спрегнаха, и Балтов го изчегъртаха. Все повече хора се осъзнават и виждат направеното“.

По думите му най-важното сега е партиите да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, която определи като „Жанвиденовата зима, но сега щя бъде руменрадевата зима.“

Очаквайте подробности!

- реклама -