Борисов: На 7 септември ще се пусне движението на Околовръстното между „Младост“ и „Горубляне“ в едната част- ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов инспектира с джипа си столичното Околовръстно. Той започна обиколката от новопостроения мост над Лозен.

Припомняме, че движението по Околовръстното на София между „Горубляне“ и „Младост“ ще бъде възстановено до 10 септември.


„За 2 минути ще се стига от „Младост“ до „Тракия“. Мостът над Искъра е готов. Ще видите как ще диша града, след като мостът над „Горубляне“ е готов“, каза премиерът.

„Темпото на строителство е много бързо“, каза министърът на икономиката.

„Слага се LED осветление, всичко да бъде осветено. На 7 септември ще се пусне движението на Околовръстното между „Младост“ и „Горубляне“ в едната част“, каза премиерът.

„Искам да ми покажат те, какво са направили за 30 години. Но оставям на хората да преценяват. Предстои най-тежката година и половина, подготвяме план за справяне. Който и да управлява, трябва да има план”, коментира премиерът.

„БВП по света пада, в САЩ, Великобритания, ЕС. Огромни щети търпят икономиките. Нето за целия свят е минус 10%. По-лошата новина е, че заболелите от COVID-19 в Европа се върнаха на нивата от месец март, няма никакъв шанс икономиката през идната година да тръгне нагоре“, каза още по време на инспекцията си Борисов.

- реклама -