Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

„Има много сериозен сигнал от най-могъщата служба в света за най-висока степен на заплаха срещу мен. Предполагам колегите от ДАНС МВР и НСО са взели мерки. И вашето обикаляне покрай оградата много притеснява и внуците и детето. Вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Пеевски. Това ме притесни. Всичко съм чул за Пеевски. Когато Алексей Петров се зае да направи сглобка – успя. Сега това би било с един куршум, два заека“, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Припомняме, че на консултациите при президента Радев, ген. Атанасов от ПП/ДБ повдигна темата за повишената охрана на Бойко Борисов и попита президента дали знае нещо по въпроса и дали има заплаха за сигурността на Борисов.

Според Борисов заплахата идва заради помощта за Украйна. „Една от най-могъщите служби дава сигнал“, каза още той.

Няма откъде другате да дойде заплаха, логистика може, но заплаха не, каза Борисов.

Спрете да спекулирате. С Пеевски имаме разбирания и различия. Както с колегата Петков. В сглобката подкрепяхме дори и глупостите им, добави Борисов.

Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинството, правителство на ГЕРБ. Това искат нашите избиратели и затова имаме над 11% над другите. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ, заяви още Борисов.

Бихме приели подкрепа от партия, не от отделни лица. Лъжа е, че сме се опитвали да цепим и пазаруваме депутати, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

Също ме разтревожи, че „Възраждане“ потвърди, че работи с ПП-ДБ. Започнаха да се отричат. Не им вярвайте, това са много лицемерни хора, добави още той.

- реклама -