Борисов в Хасково: Усещате ли как ви грабят? (Обновена + Видео)

Усещате ли как ви грабят. Как не виждате? Една година не управляваме, а все ние сме виновни. А баща им Румен Радев не е виновен. Те са безскрупулни, подли. Вчера Петков казва как министър-председател може да бъде тричан.

А аз питам как те говориха по мой адрес.

В Хасково сме и вие излъчихте „просто“ Наско. Да си пожелаем някой да влезе и да направи тест за наркотици на министрите. Имат изключителен медиен комфорт. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който събра цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково.

Над 350 човека присъстват в залата на театъра.

Още с първите си думи Борисов не пропусна коментира клипа на културния министър Атанас Атанасов, в който той благодари на всички негови приятели, които са го поздравили за рождения ден. Видеото на министъра предизвика огромен отзвук в социалните мрежи.

„Асен Василев пита как можело избран от народа премиер да бъде тричан от опозицията. Как си позволявате да говорите от трибуната на парламента за нас?! Сега ви се връща – с вашите камъни по вашите глави“. Това заяви в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Последвайте ниПолезна ИнформацияБорисов в Хасково: Някой да направи тест за наркотици на управляващите ВИДЕОНовиниИнформация

„В Перник в една дискотека минали едни

като нашите и гледат бият се и ги питат: „Извинете, това частен бой ли е или и ние може да се включим“. Та така – и ние от ГЕРБ питаме дали може да се включим в боя“.

„Само в едно са по-добри от нас – кражбата! Крадат от всичко! И се държат точно като мутри“, допълни бившият премиер.

„Вчера управляващата коалиция в лицето на Тошко Йорданов в бТВ лично го слушах, понеже чаках Томислав да гледам да ми достави радост на душата.

Вчера щастлив петък – цял ден гледах

Тошко Йорданов и Томислав Дончев. Тошко Йорданов каза, че премиерът убеждава ЕК, че юни ще вдигнем ветото през РСМ“, каза той.

„Сутринта Радев избухна: „Защо правихме КСНС – там не се ли обединихме всички партии в договора за добросъседство“. Това го казва той, не го казвам аз“, добави Борисов.

„Накрая дойде офертата за Каримански

– или се откажи, или отивай на гурбет и освободи място на Гюров. Аз и Гюров го гледах, който каза за председателя на БНБ Митко Радев – изключителен човек, който много трудно намерихме и доведохме в България, че видите ли той бил виновен, че не контролирал носенето на чували“, каза той.

„Гледам и за бежанците – хаос. Всичко катастрофира и няма оправяне. Ще вземат милиарди, скъпи българи, или ще ви оставят на някого да ви оправя и да ви изпъва каиша. Но това няма да сме ние. Или веднага, или Радев да си носи отговорност“, изтъкна Борисов.

 

„В тази зала има само победители.

Една жена ме попита кой е гласувал за „Продължаваме промяната“. Аз се замислих, защото не виждам такива. Спомняте ли си как се нареждахме по време на пандемията и вие ръкопляскахте на българските лекари. Когато управлявахме ние, нашият лидер ме извика в кабинета си, нашият лидер Борисов ме извика и каза, че трябва да дадем още пари на лекарите. Сега от първи април тези пари ги взеха“, каза бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов.

„Освен, че в живеем в държавата

на измяната, министър-председателя. Кирил Петков не знае с кого е подписал така нареченото писмо. А то уж беше подписано с настояването на американското посолство и американското правителство. Те опровергаха. Асен Василев лъже. Просто Киро и Просто Асен не само лъжат държавата, но вече заплашват националната сигурност на България. Вчера въпросният временно изпълняващ длъжността премиер си позволи да изложи на опасност живота на български офицери като обяви на живо акция на българското разузнаване в Мариупол за спасяване на нашите моряци. Киро, ти отскоро си българин.

Службите за това са специални

и операциите им са специални, за да не може някой дилетант като теб да излезе и да обявява техни действия“, каза от трибуната Десислава Атанасова. Тя припомни, че не е имало подслушвания по време на управлението на ГЕРБ.

Според Делян Добрев първият минус бил, че хазната е празна. Кабинетът посягал на „фискалния резерв от 4,3 млрд. лв. Той попита къде са отишли останалите пари.

„Понякога се случват абсурди.

Като например лидерът на най-голямата опозиционна партия да е в ареста. И друг по-голям абсурд е Кирил Петков да е министър-председател. Има партии, които ако спрат да мразят някого, ще се разпаднат. Ние не сме такава партия. Те ще се сринат от собствената си настоятелност. Нашата задача е да останем заедно“, призова Томислав Дончев.

- реклама -