Борисов: БСП издигат лъжата и манипулацията в основна предизборна платформа (ВИДЕО)

„БСП разчита на къса памет и ниско образовани хора“. Това заяви премиерът Бойко Борисов на представянето на резултатите от управлението на ГЕРБ и от европейския диалог. Затова ще инвестираме много средства в образование, уточни Борисов. И допълни, че за следващата година ще има увеличение с 360 млн. лв. на учителските заплати.

Опонентите ни разчитат на къса памет. Те издигат лъжата и манипулацията в основна предизборна платформа. Говорят за борба с корупцията, а първата им дама е изгонена за корупция. Приеха си закон да ги брани от преследване. Ние няма да се сравняваме с “чеверме социалистите”, както те сами се наричат. Когато в ГЕРБ сгрешим, си понасяме грешките. Но когато работим, резултатите са видими.

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 20 април 2019 г.

„Ние няма да се сравняваме с „чеверме-социалистите“, цитирам Иво Хирстов.“, каза Борисов.

Премиерът коментира и призива на президента Радев, че след „Апартаментгейт“ трябва да се проверят и сметките навън. Държавният глава заяви това в „Панорома“ по БНТ снощи.

„Това ми напомня Бареков, като каза, че имам офшорна сметка. И като провериха – нямам.“, коментира Борисов. „На който му докопат – затвор. Хващат и вкарват в затвора. Какво значи само да подмятат неща? Ако знаят, казват: Еди-кой-си има офшорна сметка, да отидат да я проверят.“, допълни Борисов, но с уговорката, че не е гледал интервюто с президента.

- реклама -