Борисов: БСП ако искат да държат мандата до 36 септември, угаждат на Радев

Нинова трябваше да е върнала мандата, в петък й казаха, че не я искат. Ние сме казали, тя не иска с ДПС и ИБГНИ казаха, че не искат. За какво го държи, освен да угажда на Радев и да се протака изборите и да не станат изборите 2:1. Те са по сценариите, за какво го държи, като няма да прави правителство. То ще е на задкулисието. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като преди това присъства на Националното общо събрание на младежкото ГЕРБ.

Радев е най-големия разединител. Сега не може да реши нито един от проблемите в неговото си правителство. С вътрешен министър негови иска да проведат изборите президентските, за да ги спечели, каза той.

Ние сме за избори 2 в 1, защото ще спестим 60-70 млн. лв. Три избора нула продукция – 100% брак. И вие „помпате“ Радев, че му е успешно правителството, допълни още той.

„За какво държи мандата Нинова. Това е гавра с политиката. За да могат да си направят предизборната кампания и да им дадат празния чек и след това след 6 месеца някой друг да им събират парите“, посочи Борисов.

Това са несериозни хора, допълни той.

- реклама -