Борислав Сарафов: Познавам Гешев и се страхувам за живота си, искам охрана (Видео)

Познавам Иван Гешев и затова се страхувам за живота си и този на моето семейство. Това призна заместник-главният прокурор Борислав Сарафов дава изявление. Той посочи, че Иван Гешев няма нотариален акт за прокуратурата.

Трябва да дадем ясен сигнал, че прокуратурата има сили да се прочисти сама от вътре.

Борислав Сарафов заяви, че се срамува, защото главният прокурор яде баклава с ромски барони и държи дела на трупчета за свои лични цели.

Гешев мисли, че притежава Прокуратурата. Това заяви на брифинг Борислав Сарафов.

„Аз днес няма да правя театър и да късам своята оставка.“ Това заяви Борислав Сарафов по време на своето изявление пред медии.

Главният прокурор Иван Гешев обяви сутринта, че ще иска оставката на заместника си Борислав Сарафов, който е и директор на Националната следствена служба.

„Гешев ползва емблематична къща на Боровец. Тя към момента е служебна почивна база на Прокуратурата на Република България, но никой няма достъп, защото Гешев я приватизира за собствено ползване. Призовавам вас, представителите на медиите, да отидете днес и да влезете вътре, за да прецените как се е нанесъл в този имот. Очевидно прокуратурата не се нуждае от тази база.

Знаете, че г-н Гешев ползва два автомобила, които са държавни, Всеки от тях струва 1 милион лева. Вероятно той си мисли, че притежава прокуратурата като лична собственост. Той днес сам призна, че държи делото за „Барселонагейт“ на трупчета. Това е срамна тайна, която трябва да се каже, за да изчистим прокуратурата“, допълни той.

Вижте още:

- реклама -