Юсеин Болт

Юсеин Болт ще играе на „Олд Трафорд“

Юсеин Болт най-накрая ще дебютира като футболист на „Олд Трафорд“. Осемкратният златен медалист от олимпийски игри ще бъде капитан на отбора от международни звезди за благотворителния мач Soccer Aid. Той ще се проведе на 10 юни. „Мечтая си да бъде професионален футболист. Да играя срещу някои от най-големите легенди е невероятно“, каза спринтьорът от Ямайка. Болт и преди е говорил за това, че иска да стане футболист. През уикенда той пусна туит, че е подписал с клуб, и ще го обяви днес по обед, което доведе до сериозни спекулации.

Първият Soccer Aid се проведе през 2006-а, като оттогава благотворителният спектакъл е събрал над 24 млн. паунда. В него са играли Марадона и Роналдиньо, а през 2016-а – и Димитър Бербатов.

Роби Уилямс ще е капитан на Англия

Съперник на тима на Болт ще е състав, съставен от звезди от Англия. Негов капитан ще бъде певецът Роби Уилямс. „Роби и неговият отбор трябва да внимават. Подготвил съм им специален начин на празнуване когато ги победим“, каза Болт. „Трябва да върнем титлата на Англия. И ще е много по-сладко, когато го направим, защото Юсеин ще е отсреща“, отвърна му Уилямс.

 

- реклама -